Izbira popolne poročne obleke

Izbira popolne poročne obleke

popolna-oblekaIzposoja poročne obleke za vaš veliki dan je ena izmed najpomembnejših stvari v okviru vaše poroke. Ne pozabite, da boste za nasvet potrebovale prijateljico ali mamo, nekoga ki mu najbolj zaupate. Ko greste poskušati izposojo poročne obleke imejte s seboj čevlje in korzet saj je to najpomembnejše, da uskladite poročno obleko z svojimi dodatki. V tem članku vam bomo pomagali izbrati popolno poročno obleko

RAZMISLITE O STILU VAŠE POROČNE OBLEKE:

Izposoja formalne poročne obleke: te obleke so predvsem elegantne in prestižne. Poročne obleke so do tal in za seboj imajo vedno vlečko. Te obleke so ponavadi bele ali šampanjec barve. Za dodatke pa priporočamo rokavice do komolcev in elegantno ročna torbica. Sem sodi tudi kakšen dežnik in klobuk.

Izposoja polformalne poročne obleke: Izbira takšne poročne obleke je malo težja in zakomplicirana, saj jih ni veliko. Te obleke so zelo elegantne ampak ob enem zelo udobne in posebnega stila. Obleke so zelo dolge vendar ne čisto do tal. Ponavadi so pastelne barve ali krem. Velikokrat so to poročne obleke v obliki balerine ali princeske. Poleg tega stila spada kratka tančica in zelo preprosti čevlji s kombinacijo pajčolana in mogoče kakšnega poročnega dežnika.

Izposoja običajne poročne obleke: Tale stil poročnih oblek je najbolj znan in najbolj pogost med nevestami. Sem sodijo dolge in kratke obleke skoraj vseh stilov in barv. Neveste kombinirajo poleg bele tudi žive barve kot so rdeča, lila, rumena… Kot poročne dodatke pa najraje izberejo kakšen lep nakit ali ročne torbice. Tale stil je najmanj zahteven in se poda skoraj vsaki ženski.

POSKUSITE VSE STILE POROČNIH OBLEK:
Poskusite vse možne stile na vaše telo. Obstaja veliko stilov poročnih oblek : obleke linije A, morska deklica, princeska,… Razmislite kateri del telesa želite poudariti in katerega skriti saj na podlagi tega se potem odločite kakšen stil poročne obleke vam bo najbolj ustrezal. Poročne obleke so del mode, zato je najbolje, da sledite zadnjim modnim trendom. V svoji poročni obleki se morate počutiti udobno in svobodno. Poskusite se usesti, objeti in rahlo poplesavati, da vidite kako reagira vaša obleka, da je bo kasnejših težav na vaš poročni dan.

BARVNE POROČNE OBLEKE:
Ali morate nositi belo obleko? NE!!!

Res je da po tradiciji nosi skoraj vsaka nevesta belo ali umazano belo poročno obleko, vendar pa tradicija upada in vedno več je barvnih oblek na našim tržiščih. Poročne obleke se tudi kombinirajo glede na vaš tip in barvo kože. Za vse kožne odtenke pa so primerne kremne barve. Če ste zelo bledolični se izogibajte temnim barvam saj vas še bolj pobledijo. Izberite barvo, ki naredi vašo kožo božansko!

IZBERITE POPOLN POROČNI NAKIT ALI DODATKE:
Poročnih dodatkov je ogromno. Sama nevesta pa si izbere kateri dodatek, ji najbolj ustreza glede na karakter, stil poročne obleke in barvo. Največ nevest se odloči za srebrne verižice z kristali iz  swarowskih kamnov. Lepo se podajo v kombinaciji z poročnimi oblekami brez naramnic, saj poudarijo vrat in oprsje. Uhani pa se lepo podajo na kratke frizure. Na frizure, ki so dvignjene in spletene v kite pa se zelo lepo prilegajo lasni polžki, glavnički in tiare. Rokavice so eden izmed redkih dodatkov nevest, vendar dajejo občutek prestižnosti in elegance. Modne torbice se kombinirajo skoraj povsod saj so zelo praktične in primerne za vse stile.

Več info na: www.porocna-trgovina.si, www.popolnaporoka.si