Zakaj bi se obremenjevala ? – saj imaš clip on podaljške!

podaljski-za-laseNosiš kratko pričesko? Se kdaj zgodi, da ljudje ne sprejemajo tvoje izbire frizure?

Veliko žensk še zmeraj posluša obtožbe na račun njihove izbire. »Saj je to skoraj moška frizura«, »Izgledaš dobro, edino pričeska bi bila lahko bolj ženstvena«.. Takšni in podobni komentarji se kar ne nehajo. Posebej pridejo za osebe s »tradicionalnimi« vrednotami prav dogodki v stilu porok, obletnic ali drugih pomembnih praznovanj. Takrat se šele zgrnejo komentarji. In da je mera polna, so to največkrat prav osebe, ki nam pomenijo največ. Mama, babica, teta, partner.. Le kako ustreči vsem, brez da bi se odpovedali lastnim željam? Kliknite tukaj in preverite.

Clip on podaljški so čudovita rešitev

Z modernimi izumi se lahko za en dan spremeniš iz kratkolase lepotice v dolgolasko. Lasni podaljški so ugodna rešitev, primerna prav za vsak žep. Dobiti jih je mogoče v različnih izvedbah, od katerih je večina namenjena uporabi za dva do štiri ali celo šest tednov. Morda pa želiš že naslednji dan nazaj svojo čudovito kratko pričesko. Takrat so rešitev clip on podaljški. Ti so narejeni za potrebe kratkotrajnega nošenja in se na enostaven način pripnejo ter zopet odpnejo. Tako jih lahko uporabljamo po želji in so namenjeni tudi večkratni uporabi. Preverite ponudbo clip on podaljškov – kliknite tukaj.

Kako namestiti podaljške

Lasni podaljški na sponke se pritrdijo s posebnim načinom zapenjanja na naravno rastoče lase. Da se izognemo vidnosti sponk, moramo postopek izpeljati pravilno. Začnemo s tem, da na zadnjem delu vratu razdelimo lase in vzamemo najnižje na vratu prvi pramen las. Tega lepo razčešemo, zgornje lase pa povežemo v čop oziroma kako drugače pričvrstimo navzgor. Na najnižji pramen, ki smo ga počesali, pritrdimo prvo linijo podaljškov in se prepričamo, da so sponke varno zaprte. Najbolje je z rahlim potegom ugotoviti, ali prameni ostanejo na mestu. Po tem razpnemo zgoraj ležeče lase in ustvarimo nov razdelek, ki sega od ene strani glave vodoravno na drugo stran. Preostale lase ponovno umaknemo navzgor. Podobno kot v prejšnjem koraku, ponovno pritrdimo linijo lasnih podaljškov, da se sponke čvrsto oprimejo las. Postopek ponavljamo, dokler ne porabimo vseh linij lasnih podaljškov. Ob straneh dodamo ožje pramene, ki so namenjeni zaokrožanju pričeske.

Kako odstraniti podaljške na sponke

Kadar želimo podaljške odstraniti, pričnemo z odstranjevanjem od zgoraj navzdol, v nasprotni smeri, kot smo jih namestili. Poiščemo linijo podaljškov in preostale lase umaknemo s poti. Odpremo vse sponke, nato z rahlim potegom privzdignemo podaljške in jih odstranimo z las.